2011. július 15., péntek

Így pasizok Én!

1.NO PARA
SELENA:Nagyon sok olyan srác van,aki bejön nekem,és eztn sohasem titkoltam.Már csak azért sem,mert ha az illető
  is tudja,hogy tetszik nekem,akkor nagyobb esélye van annak is,,hogy megpróbál közeledni hozzám Mit kellene eltitkolni hogy randizni szeretnék vele???!


2.KEZDEMÉNYEZZ!
SELENA:Oké,megvan a kiszemelted,úgyhogy akár oda is mehetsz hozzá beszélgetni,majd randira hívhatod.Sokan félnek megtenni az első lépést,pedig nem kellene-hiszen amíg bénáznak,lehet,hogy valaki le is csapja a kezükről a srácot.Ugye ti nem akarjátok ezt?

3.A SIKERTELENSÉG NEM TRAGÉDIA
SELENA:Ha a pasi nemet mond,akkor sem történik semmi.Én sosem szoktam a szívemre venni,ha kikosaraznak.Már csak azért sem,mert arra gondolok,hogy hamarosan úgyis jön egy új srác,aki aranyosabb és szebb is,mint az előző.



4.CSAK LAZÁN!
SELENA:Rengeteg srác megjátssza magát az első randin,Próbálnak keménynek tűnni,pedig egyáltalán nem annyira magabiztosak.Próbálj kedvesen beszélni velük,légy aranyos-és rövid idő után lehull az álarc a fiúkról!Jusson eszedbe,hogy a legtöbb pasi fél a nőktől!:)



5.ADD ÖNMAGAD
SELENA:Meg ne próbálj másnak látszani!Pontosan úgy vagy jó,ahogy vagy!Ha ez nem tetszik egy fiúnak,akkor nem érdemes próbálkozni vele,úgyis csalódás lesz a vége!A lényeg.hogy mindig csak magadat add,és akkor nagy baj nem lehet!

2011. július 10., vasárnap

Selena and Disney Channel

Selena Gomez befejezte a Wizard of Waverly Place forgatását, ezzel végleg elhagyta a Disney-t. De mi lesz ezután? Sel mesélt érzéseiről és gondolatairól.
Selena elmondta a Teen Vogue-nak, hogy rajongói határozzák meg az életét. Elárulta, azért kezdett saját ruhakollekció tervezésébe, mert rajongói kérték tőle. A paparazzókat viszont ki nem állhatja: „Nagyon frusztláló, hogy megpróbálnak kihasználni, és azt mondják, hogy tegyem ezt meg azt, mert a rajongóim elvárják tőlem. Pedig ez nem igaz, ők csak a képet akarják.”
A színésznő a Wizards of Waverly Place után új vizekre szeretne evezni: „Elmondtam a barátaimnak, hogy Hollywoodba készülök; azt mondták, hogy szurkolnak, és bíznak bennem. De ha például filmet terveznek Leonardo DiCaprióval, biztos nem fogják azt mondtani, hogy »Selena Gomez remek partner lenne«. Egyelőre lentről kell kezdenem és kivívnom a szakma elismerését” – árulta el a színésznő.
És elérkeztünk ahhoz a témához, amiről egyik sztár sem szeret beszélni: a szerelem. Selena mostanság Justin Bieberrel került közelebbi kapcsolatba.
„Az életemnek olyan pontján vagyok, amikor vágyom a szerelemre, és minden érzelmemet átadhatom. De még csak 18 éves vagyok. Nem fogok férjhez menni ahhoz sem, akivel együtt vagyok. És tudom, hogy a következő szakítás is nagyon fog fájni, de még szeretném élvezni a helyzetet.”

Nick és Selena Gomez

A Disney csillag a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy a volt pasijának, Nick Jonasnak sokkal többet jelentett első nagy szereleme, mint ő. Állítólag új dala Nick szidásáról és új pasija, Justin Bieber dicséréséről szól.



Úgy látszik, hogy a tinik egyik nagy kedvence még mindig nem tette túl magát egy elmúlt szerelmen, és ezzel kapcsolatos véleményét el is énekli új kislemezén. Selena Gomez aztán nem tartja vissza az érzéseit az új, Bang Bang Bang című dalában! Állítólag a dal nem is olyan metaforikus, mint amilyennek tűnik, hanem szó szerint Nick Jonast szidja benne, és halálra dicséri mostani barátját, Justin Biebert – írta meg rengeteg celebekkel foglalkozó oldal, többek között a Hollywood Life és a Disney Dreaming is.
Selena egyes pletykamagazinok szerint példát vett barátnőjéről, Taylor Swiftről, és bosszút áll expasiján, aki összetörte a szívét. A dalban új barátjával dicsekedik, akit sokkal jobbnak, lazábbnak és megbízhatóbbnak tart.
„Az új fiúm tudja, mit akarok, sokkal lazább, mint te, a szerelme mélyebb, a stílusa jobb. Ő nem rejteget engem, ő henceg velem, tudod?” – szól néhány sor a dalszövegben.

Miley és Selena

Kísértetiesen hasonlít a két lány karrierje, és a Hollywood Life című weboldal szerint azért, mert Selena Miley útját követi.






Miley Cyrusból, az egykori Disney-sztárból mára már komoly színész- és énekesnő lett, ezzel sok pénzt szerezve magának (csak 2010-ben 15 millió dollárt keresett). Úgy tűnik, van még egy fiatal sztár, aki megpróbálja követni és a nyomdokaiba lépni: Selena Gomez!
A Hollywood Life című amerikai weboldal szerint ugyanis minden jel arra mutat, hogy Selena Miley karrierjéhez hasonlót próbál produkálni. Selena nemrég fejezte be híres sorozatát, a Wizards of Waverly Place-et, és főszereplő lett – az előbbi sorozat filmváltozatán kívül – első filmjében, a Monte Carlóban. Ez hasonlít Miley karrierjének folytatásához, ugyanis ő, miután véget ért a Hannah Montana, szerepelt a The Last Songban, az LOL: Laughing Out Loud és a So Undercover című filmekben is, televíziós csillagból filmsztárrá kerekedve. Selena kétségtelenül abban a reményben élt, hogy pontosan ezt teszi.
Több Miley-dal is szerepet kapott a The Last Songban, csakúgy, mint Selena számai a Monte Carlóban. A Wizards of Waverly Place sztárja műsorvezetője volt a Much Music Video Awardsnak 2011-ben, akárcsak a Hannah Montana főszereplője 2010-ben. Mindkettejüknek komoly kapcsolata van (Selena Justin Bieberrel, Miley Liam Hemsworthszel van együtt).

Deby and Selena

A Wizards of Waverly Place forgatásai befejeződtek, de Selena Gomez újabb Disney-műsorban bizonyít.
Ezentúl jó lesz vigyázni Selenával, legalábbis a Disney Channel sztárjainak, hiszen teljesen új oldaláról ismerheti meg a nagyközönség a 18 éves énekes-színésznőt. A népszerű gyerekcsatorna új valóságshow-jában fog főszerepet játszani, ahol sztárokat kell megszívatnia (hasonló lesz, mint Ashton Kutcher egykori show-ja, a Punk'd).
A Prank Stars – magyarul „Csínycsillagok” – július 15-én debütál az amerikai Disney-n. A műsorvezető az egykori Hannah Montana-sztár, Mitchel Musso lesz, az első híresség, akit megszívatnak, pedig nem más, mint a The Suite Life on Deck egyik főszereplője, Debby Ryan.
A magyar premierről még nincs információ.

2011. július 8., péntek

A sztárok bekapták a legyet??

Sok sztárról kerültek fel olyan képek, hogy kisbabát várnak...
Maite Perroni kisbabát vár?
Ezek szerint igen....


Íme pár kép:






És mi a helyzet Miley Cyrus-szal ??
Miley Cyrus-ról még nem tudhatni, hogy valóban babát vár de ki tudja
Íme pár kép:






Na és Vanessa Hudgens???
A hírek róla tuti biztosak ő tényleg terhes...
De kitől???
Elsőnek a pocakját egy ceremónián mutatta meg..
Atóta a paparazzik is készítettek képeket.-.-

Íme pár kép:


Na és most a ceremónia képek:







Vanessa es Zac boldogan éldegélnek a HSM forgatása utan...De mi úgy tudtuk,hogy a baba még nincs tervben...

És most elmodok nektek valamit amit még alig tud valaki..
FIGYELEM!!!

Vanessának kislanya fog születni aki a Gabriella nevet kapja a HSM emlékére...


Hát nem aranyos....?

Selena terhes???

Ami azt illeti keringenek pletykák amik igazak lehetnek.. De vajon tényleg terhes Selena Gomez??? És ha igen ki az apa?? talán Justin Bieber?? Vagy Taylor Lautner??

Na ezek a pletykák keringenek az interneten !!
Selena ezek hallatán kiakadt.... Nem csodállom szegényről milyen pletykákat terjesztenek csak azért, hogy jobban fogyjon a pletyka rovatok..

-Nem hiszem el, hogy ilyet pletykálnak rólam az emberek ez a hír nem igaz nem vagyok TERHES!!!
Ha terhes lennék valószínűleg nem Justin és nem Taylor lenne az apja...
De nem vagyok terhes ez egy nagy hazugság...
Nem hiszem el, hogy képesek ilyet kitalálni rólam...


Ezt nyilatkozta a mi kis bálványunk...
De itt az a kérdés hogyha terhes lenne ki lenne az apja???
Hát erre nem tudunk választ adni...

De minden esetre ez a kép egy nagy csalás... Ne dőljetek be neki!!

Selena Sexy!!

Selena nyilatkozta:A suliban a sportok keretében benne volt az úszas...És ott lehetett választani,hogy ki ugrik 1 métert és ki ugrik 5 méter magasaból...Én persze rögtön az 5 méter magasságot akartam kipróbálni...Egyrészt,mert ki akartam próbálni,másrészt meg ott állt a parton egy helyes srác és meg akartam neki mutatni milyen vagány csaj vagyok...Bevallom nem volt életem legszupibb ugrása,de nem ez a lényeg...Hanem az,hogy a vízben valahogy lesodródott a bikinifelsőm es mar nem tudtam visszatenni...Az egész évfolyam beleértve AZT A SRáCOT IS röhögtek rajtam a medence szélén...-nyilatkozta a szupersztar...

Selena Gomez szakított Justin Bieberrel !!!

Véget ért egy hivatalosan sosem létezett kapcsolat.
Selena Gomez ezentúl csak barátságot kíván ápolni a kanadai tinisztárral, Justin Bieberrel.




Hivatalosan sem Justin Bieber, sem Selena Gomez nem vállalta fel, hogy együtt járnak, de a magazinok szüntelenül tudósítottak a románcukról egészen addig, míg az egész véget nem ért. A National Enquirer információi szerint Selena Gomez egyszerűen kidobta Biebert a napokban, miután megtudta, hogy Justin SMS-ben Jasmine Villegasszal flörtöl, aki a Baby című klipje egyik szereplője volt.
Selena nagyon kiborult. Rákérdezett a dologra Justinnál, aki először tagadott, de aztán mindent bevallott. Ekkor Selena közölte vele, hogy a kapcsolatuknak vége, de szeretné, ha barátok maradnának – nyilatkozta a lapnak egy közeli ismerős.
Sejtettük,hogy a kapcsolat nem tart sokáig és megérthetjük,hogy Selena szakított Justinnal.A lánynak elég nehéz volt,hogy a Bieber fanok nem hagyják nyugton és a korkülömbség is kínos volt számára.
Az eset óta egyik fél sem nyilatkozott az ügyről.



2011. július 4., hétfő

S+J

Hawaii szerelem!!
Képek Hawaii nyaralásukról..














Justin+Sel=Hawaii

Justin és Selena Hawaii-n töltöttek 2 gyönyörű hetet
Most láthatok egy videót róluk.

Selena Házasodik???

Minap az újságoknak nyilatkozó Justin Bieber azal állt elő, hogy elveszi Selena Gomezt.
Szerintetek igazak a hírek??
Mit gondolnak vajon erről a rajongók??
Hisz mindenki tudja, hogy Justin nem a megfelelő ember a mi bélványozott Selenánknak!
Selena azt mondogatja folyton, hogy a rajongók az élete.
Akkor a rajongóknak mért nem lehet saját véleményük Justinról??
Selena nem szereti ha a barátjáról mondanak rosszakat.
Szóval vissza a házasságra.
A hírek igazak Justin elveszi Selenát.
Állítólag Szeptember 9.-én lesz az esküvő !
De még nem biztos...



Több infót nem tudok de igérem ha megtudok azonnal le írom...